pink marbled cake

DSC_0137

Min syster fyller år i november! Hon var tydlig med att hon ville ha en hallon- och lakritstårta, vilket är en av hennes (precis mina) favoritsmaker. Den är dessutom väldigt rolig att göra! Framförallt med den marmorerade effekten på marsipanen som blir! Den här tårtan gjorde jag i en 24 cm form och färgade marsipanen med rosa färgpasta. Jag stansade även ut fjärilar av den marmorerade marsipanen. Jag är så nöjd med effekten som blir av marmoreringen!

Receptet på min Hallon- och lakritstårta hittar du HÄR!

DSC_0136

DSC_0135

DSC_0143

DSC_0133

Med varma hälsningar

Peter

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.