2 Comments

  1. Lottie Pusa

    Hej Peter!
    Jag blev så glad när jag såg att du var med i hela Sverige bakar. Jag hoppades att du skulle vinna. Idag läste jag i sn om dig och såg att du har en blogg. Helskotta vilken snygg och proffsig sådan. Så inspirerande. Jag älskar julens alla kryddor och smaker och blev otroligt sugen på att göra den här tårtan. Idag ska jag börja med att testa dina ingefärskakor.
    Förra helgen gjorde jag saffranssnurror fyllda med brynt smör rivet apelsinskal saffran och socker. Mkt gott! En annan lite julig favorit smak kombo är en choklad kladdkaka ( mkt mörk choklad lite socker) med hallon grädde och granatäpple. Granatäpple ihop med den mörka chokladen mmmm…
    Tack för inspirationen skulle jag ha tid skulle jag baka hela helgen med både det ena och andra från din blogg. / Lottie ( din gamla dramalärare på Tessin)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.