kumlins konditori 5 december

Här kommer en spännande nyhet! Lördagen den femte december kommer jag att gästspela hos Kumlins konditori här i Nyköping! Jag kommer att bjuda på min Mountain cake i bakelseformat och finnas på plats på konditoriet under dagen. Passa därför på att ta en fika mitt i julhandeln och sätta er ner och mysa på konditoriet. Köper du en av mina bakelser går dessutom 10 kronor till Cancerfonden.

Är du nyfiken på Kumlins konditori kan du hitta mer information på deras sida HÄR, samt på Robbans bästa inom ämnet ”I huvudet på” HÄR och ”Robban besöker” HÄR. På Robbans bästa hittar du även ett inlägg om evenemanget HÄR.

DSC_0174

DSC_0559

Med varma hälsningar

Peter

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.