6 Comments

  1. Malin

    Hur gör du själva våningsdelen?
    Går det att sätta våningarna på varandra eller har du ”pinar” som håller upp den översta våningen?

    • Hej Malin,
      Ursäkta det sena svaret! I bottenvåningen har jag satt dit sugrör i mitten som håller upp en tårtbricka som den övre tårtan står på. På så sätt blir tårtan stabil, annars blir det för tungt för den nedre tårtan 🙂
      Hälsningar
      Peter

  2. Kristina

    Hej Peter, jag tycker jättemycket om dina recept. Jag har gjort marängsmörkräm flera gånger och det brukar gå okej, men oftast står det i recept att man ska värma till 60-65 grader. I ditt recept står det 50 grader – jag undrar om det påverkar på något sätt eller att det inte spelar någon roll?

    • Hej Kristina!
      Ursäkta det sena svaret! Tack för att du gillar recepten. Du har rätt, det ska stå 60 grader, felskrivningsnisse har varit framme 🤭
      Mvh
      Peter

    • Hej Annika,
      Ursäkta sent svar, men nej det är inte nödvändigt. Det är däremot lättare att bre på marängsmörkrämen på tårtan utan att få med sig mousse om tårtan är fryst, (om du inte fodrar lagren med smörkräm innan du häller i moussen förstås).
      Lycka till!
      Mvh
      Peter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.