4 Comments

  1. Malin

    Hur gör du själva våningsdelen?
    Går det att sätta våningarna på varandra eller har du ”pinar” som håller upp den översta våningen?

    • Hej Malin,
      Ursäkta det sena svaret! I bottenvåningen har jag satt dit sugrör i mitten som håller upp en tårtbricka som den övre tårtan står på. På så sätt blir tårtan stabil, annars blir det för tungt för den nedre tårtan 🙂
      Hälsningar
      Peter

  2. Kristina

    Hej Peter, jag tycker jättemycket om dina recept. Jag har gjort marängsmörkräm flera gånger och det brukar gå okej, men oftast står det i recept att man ska värma till 60-65 grader. I ditt recept står det 50 grader – jag undrar om det påverkar på något sätt eller att det inte spelar någon roll?

    • Hej Kristina!
      Ursäkta det sena svaret! Tack för att du gillar recepten. Du har rätt, det ska stå 60 grader, felskrivningsnisse har varit framme 🤭
      Mvh
      Peter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.