swiss nutella meringue

DSC_0628

Alltså..! De här är ”to die for”! Nutella i en maräng är det bästa som finns! Godaste bakverket.. EVER!

Swiss nutella meringue

grundreceptet för schweizisk maräng hittar du HÄR.
200 g nutella

Gör så här

1. Värm ugnen till 130 grader varmluft.
2. Gör den schweiziska marängen enlig grundreceptet.
3. Värm nutellan lite i mikron. Vänd ner nutellan i marängsmeten (inte för noga, det ska finnas swirls).
4. Klicka ut maränger på en plåt med bakplåtspapper.
5. Grädda i ugnen i 1 timme tills marängerna torkat.
6. Marängerna kan med fördel serveras med vispad grädde.

DSC_0630

Med varma hälsningar

Peter

Print Friendly, PDF & Email

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.